ON Banner Support

Support

OMNINET-klantportalen

Online supportportaal

Geregistreerde OMNITRACKER-klanten kunnen ons online supportportaal te allen tijde gebruiken voor de volgende wensen: Login supportportaal
  • Verwerkingsstatus van supportaanvragen van uw organisatie bekijken
  • Nieuwe aanvragen doen
  • Bestaande aanvragen bewerken
  • Uw wachtwoord wijzigen
  • Een nieuw wachtwoord aanvragen

Wachtwoord wijzigen

Wachtwoord resetten

U kunt een supportaanvraag ook direct aan de OMNINET Service Desk sturen. Supportaanvraag

Support SAP® Crystal Reports®

Neem a.u.b. bij supportaanvragen en productupdates voor SAP® Crystal Reports® direct contact op met de SAP®-support. SAP-support

OMNITRACKER-licentiesleutel

Als geregistreerde klant kunt u hier nieuwe OMNITRACKER-licentiesleutels aanvragen. Licentieaanvraag

RFC-rating

Met de OMNINET RFC-rating kunnen alle klanten met actieve Update-Subscription-contracten Requests for Change (RFC) voor Minor of Major Releases van het OMNITRACKER-platform beoordelen en zo actief invloed uitoefenen op de Release-planning. Login RFC-rating (RFC bekijken en beoordelen)
You will find further information about the OMNINET RFC Rating in the RFC user guide.

OMNITRACKER-portaal voor eisen van klant

Geregistreerde OMNITRACKER-klanten hebben toegang tot het Requirements Management van eisen van de klant. Via de OMNITRACKER-webgateway kunt u steeds de status van de verwerking van eisen van uw organisatie bekijken, bewerken en nieuwe eisen opstellen. Login portaal voor eisen van de klant